de voordelen van beter horen

Veel mensen zullen in de loop van hun leven te maken krijgen met gehoorverlies, natuurlijk geen fijn onderwerp om te bespreken, maar we zullen er toch allemaal ooit eens aan moeten geloven. Gelukkig zijn de dagen van grote hoortoestellen achter je oor verleden tijd, en zijn er tegenwoordig een hoop mooie alternatieven en meer gestroomlijnde modellen op de markt. Daarom is het juist belangrijk om aan de bel te trekken wanneer je merkt dat je oren achter uit gaan, of je nou jong of oud bent, het leven is een stuk aangenamer wanneer je goed kan horen! In deze blog gaan we wat dieper in op de mogelijkheden die je vandaag de dag hebt.

Stream direct naar je oor!

Streamen doen we allemaal, zo heeft vrijwel iedereen wel netflix tegenwoordig. Maar wist je bijvoorbeeld dat je tegenwoordig ook gemakkelijk het geluid van je televisie naar je hoortoestel kan streamen? Met behulp van nieuwe technologie kun je werkelijk je hele huis aan sluiten op het hoortoestel. Zo mis je geen woord meer van je favoriete programma of serie zonder dat de buren ook woord voor woord kunnen meeluisteren. Maar ook de geluidsinstallatie en mobiele telefoon zijn aan te sluiten op zo een netwerk. Ideaal dus voor de multi media genieters onder ons!

Test aan huis.

Met de corona is het natuurlijk nu niet zo gemakkelijk meer om eventjes binnen te lopen bij een audicien. Toch is dat geen reden om nog langer te wachten als je met gehoorproblemen zit. Al helemaal in deze tijd van thuis werken en recreëren is het een must om goed te kunnen horen. Gelukkig kan je gemakkelijk en snel een afspraak maken met een audicien van OogVoorOren. Deze audicien komt dan gewoon naar je huis toe! Zo voelt de afspraak ook meteen persoonlijk en vertrouwd. Ook is het handig als de audicien een beeld heeft van je levenswijze en woonsituatie, zo kan hij pas echt advies op maat geven! En natuurlijk is er eerst een telefonisch kennismakingsgesprek om even te polsen of het wel klikt! Mocht dat zo zijn, en we gaan natuurlijk uit van wel dan komt de audicien het hoortoestel persoonlijk langsbrengen en stelt hij deze meteen in. Zo makkelijk is het nog nooit geweest! Natuurlijk is deze service ook ideaal voor ouderen en mensen die minder goed ter been zijn. Zo is een goed gehoor ook voor hun gemakkelijk te regelen! Wacht dus niet langer en neem contact op!

Geef een reactie