Geniet optimaal van hotels in München

Maak je de keuze voor een hotel in het Duitse München dan begeef je je onder de levensgenieters van Duitsland. Dat mensen uit München levensgenieters zijn wordt meteen duidelijk met het Oktoberfest, de glimlach van Beieren en de befaamde Weisswurst. Kies hotels munchen uit en je beleeft een geweldige tijd waar nog lang over nagesproken wordt. De stad is zo’n 800 jaar oud en je kunt gezellig proosten in de vele verschillende biertuinen. Weet je van jezelf dat je een levensgenieter bent dan zul je direct een klik krijgen met München. Daarnaast heeft deze stad natuurlijk ook zo z’n interessante bezienswaardigheden, rijk nachtleven en een grote diversiteit aan winkels. Heb je al zin gekregen om een hotel te boeken in München en de stad te verkennen?

 

Wat is er te zien en te doen tijdens een citytrip naar München?

Je bezoekt uiteraard niet alleen een van de hotels munchen zelf als je naar München reist. Je wilt de stad ook leren kennen en er een mooie tijd beleven en veel ervaringen opdoen. Er zijn een aantal bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen. Ben je een fan van auto’s dan mag het BMW museum niet ontbreken. Heb je niet veel met auto’s dan nog kun je heerlijk vertoeven in de mooie herbouwde stadskern. Verblijf je in een hotel in München ga dan ook gelijk naar de nabijgelegen Slot Neuschwanstein. Dit is een kasteel en een ware blikvanger. Zeker even naartoe gaan als je in München of omgeving bent. Daarnaast kun je je tijd in deze prachtige stad vorstelijk inkleuren. Er zijn namelijk verschillende zomerkastelen te bewonderen van de Beierse koningen. Ook de Residentie van München uit de zeventiende eeuw is het bezoeken waard. Je merkt het, in München is er enorm veel te doen en je zult er een geweldige tijd beleven.

 

Wat is er nog meer te doen in München?

Ben je een echte voetballiefhebber dan mag een bezoekje aan voetbalclub FC Bayern niet ontbreken. Pak gelijk een wedstrijd van deze topclub mee en je kunt daarna makkelijk de overwinning vieren in één van de vele bier hotspots. Boek één van de goedkope hotels in het centrum van München en je zit eerste rang. Een onvergetelijke vakantie gegarandeerd. Ben je helemaal gek op bier dan is het bezoeken van Het Hofbräuhaus het zeker waard. Dit is de beroemdste bierhal ter wereld en je kunt hier echt de cultuur proeven van de stad. Vanuit je hotel kun je met alle typische geneugten kennismaken. Koop een Weisswurst zoals die alleen in München wordt gemaakt. Dit is een worst bereid met kalfsvlees, foelie, citroen, uien en peterselie. Hotels in München zijn er genoeg, zoals het nh hotel. 

 

Geef een antwoord